Livestreamen Hybride Event

Het beste van live en online: hybride events livestreamen.

Volledige ontzorging
Bij circa 90% van onze hybride events ontzorgen wij de klant met een full-service dienstverlening. De complete audiovisuele beleving nemen wij uit handen. Denk daarbij aan geluidsvoorzieningen voor zowel livestream als de zaal, projectie, presentatie middelen en zelfs locatiekeuze.

Natuurlijk kunt u ons ook gewoon contacten als u alleen op zoek bent naar een livestream op televisie niveau. Wij werken ook graag samen met leveranciers van locaties waar alles al inbegrepen is.

Livestream Samsung Thuishaven Festifold

Wat is een hybride event?
Hybride event livestreaming is een manier om fysieke en virtuele deelnemers te verbinden tijdens een event. Het biedt de mogelijkheid om een event te streamen naar een groot publiek, zodat mensen vanuit elke locatie met een internetverbinding kunnen deelnemen.

Waarom zou ik kiezen voor hybride event livestreaming?
Er zijn een aantal voordelen aan het kiezen voor hybride event livestreaming. Het is kosteneffectief, aangezien er geen reiskosten of accommodatiekosten zijn voor virtuele deelnemers. Het biedt ook flexibiliteit voor deelnemers, aangezien ze kunnen deelnemen vanuit elke locatie. Daarnaast kan het helpen om het bereik van het event te vergroten en om nieuwe deelnemers te werven.

Wat heb ik nodig om een hybride event te streamen?
Om een hybride event te organiseren, heeft u al vrij snel professionele uitrusting en ondersteuning nodig. Dit kan onder andere camera’s, audioapparatuur, licht en technische ondersteuning omvatten. U zult ook een platform nodig hebben om het event te streamen, zoals YouTube of Facebook of een beveiligd private platform. Door samen te werken met ons professionele team dat ervaring heeft met hybride event livestreaming, zorgt u ervoor dat het event succesvol verloopt en dat uw boodschap of content goed wordt overgebracht aan uw publiek.

5 Tips om de interactie tijdens een hybride event te stimuleren:
1.
Gebruik chatfuncties of live Q&A-sessies om kijkers in staat te stellen vragen te stellen of opmerkingen te maken. Dit kan helpen om de kijkers betrokken te houden en om de interactie tussen de fysieke en virtuele deelnemers te bevorderen.

2. Voer polls of quizzes uit om de kijkers te betrekken en om de interactie te verhogen. Dit kan ook helpen om de aandacht van de kijkers vast te houden en om het event leuker te maken

3. Maak gebruik van sociale media om de interactie tijdens het event te bevorderen. U kunt bijvoorbeeld hashtags gebruiken om de kijkers te laten deelnemen aan het event via sociale media.

4. Laat de kijkers deelnemen aan praktische sessies of workshops tijdens het event. Dit kan helpen om de interactie tussen de fysieke en virtuele deelnemers te verhogen en om de kijkers betrokken te houden.

5. Zorg voor een goed georganiseerde en professionele livestream. Dit kan helpen om de aandacht van de kijkers vast te houden en om ervoor te zorgen dat ze betrokken blijven tijdens het event.

Wat zijn de kosten van een hybride event?
De kosten van een hybride event kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het event en de gebruikte technologieën.

U kunt kosten verwachten voor de professionele uitrusting en diensten die nodig zijn om het event te streamen, zoals camera’s, audioapparatuur en licht. Er kunnen ook kosten zijn voor het gebruik van een platform om het event te streamen. Bovendien kunnen er eventueel kosten zijn voor de marketing en promotie van het event.

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor het livestreamen van uw hybride event te bespreken en adviseren u graag in het gehele traject.

TARIEVEN

Bereken nu zelf een prijsindicatie op deze website!

BEELD

Inspiratie opdoen? Bekijk eens deze video!

 

SETUP HYBRIDE EVENTS

ZAAL

N

4 Camera's op statief bemand

N

8 Wireless Microfoons

N

2 In-Ear Monitors voor hosts

N

8 Wireless Intercoms Crew

N

Afkijkmonitor podium

N

Professionele geluidsinstallatie

N

Interactie Slido / Mentimeter

N

WiFi voorzieningen

N

Floormanager

REGIE

N

Regiewagen HD of 4K

N

Fiber infrastructuur naar zaal

N

8 Opname kanalen

N

8 Graphics kanalen

N

Audiomixing Dante

N

Inbellen via Zoom & Teams

N

Intercom met team op de vloer

N

Stroom backup tot 60 minuten

N

Satelliet & Bonded Internet

KIJKER

N

Private Online Platform

N

Personaliseren landingspagina

N

Desktop en mobiel beschikbaar

N

Beveiligd inloggen

N

Interactief deelnemen

N

E-Mail en SMS reminders

N

Technische briefing

N

Registratie deelname vooraf

N

Helpdesk

OP IEDERE LOCATIE INZETBAAR EN UITBREIDBAAR

Livestream Platform

LIVE PLATFORM

Het door onszelf ontwikkelde livestream platform is ontwikkeld een standaard voorzien van functies die door onze klanten zijn aangevraagd. Vooraf aanmelden, terugkijken, interactie, wayfinders, schakelbaar naar verschillende zalen. Het zit er in!

Reviews

Livestreaming van fysiek evenement

Als communicatiemanager heb ik vaker samengewerkt met livestream bedrijven, maar ik ben blij dat ik nu Livestream Facilities heb gevonden. Waar veel AV-bedrijven het als aanvulling doen en tijdens de covid-19-pandemie zijn begonnen met streamen met doorgaans slechts wat technische kennis, is dit bedrijf volledig gericht op hoogwaardige livestreams, eigenlijk meer tv-uitzendingen. Dit is terug te zien in de productiemethode en het eindresultaat. Ze zijn professioneel, creatief en zijn proactief in full-service dienstverlening. Bedankt voor de samenwerking en tot snel!

Rutger

Communicatiemanager landelijke retailer

Online Event

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Livestream Facilities. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke livestream was alles vlekkeloos verlopen. De crew weet precies wat ze doen en hebben me op elk moment van het proces goed geïnformeerd en geholpen. Erg blij met de voorbereidende advies en hulp die ik heb gekregen. Ik ben geen expert op het gebied van livestreams, dus alle support was zeer welkom. Een betrouwbare en efficiënte partner en ik zou ze zeker opnieuw gebruiken voor toekomstige livestream-projecten.

Eva van der Laan

Eventmanager Corporate Events

Hybride Event

Crew heeft het uitstekend gedaan. Voor ons was het evenement, een groep van 600 collega’s digitaal met elkaar verbinden via een live-stream een uitdaging, want nog nooit eerder gedaan. Vanwege corona moesten we een alternatief vinden voor een fysieke bijeenkomst met interactieve sessies. De 600 medewerkers waren verdeeld over meerdere locaties (max 30 personen in één ruimte, weet u nog?) Alle locaties werden digitaal aan elkaar geknoopt. We hadden we een geweldige dag! Volgende keer wéér!

Frank Blom

Locatieprojectmanager, The Beach

Direct iemand spreken?

020 - 89 500 57

STUUR ONS EEN BERICHT

Warehouse & Office:
Nijkerk (HQ Warehouse)
Beverwijk (PickupPoint)
* Bezoek op afspraak 

KVK: 53701569
BTW: NL002237808B08

Postadres:
Romerkerkweg 2A
1942 EZ Beverwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0)20 89 500 57

E-mail:

Social Media: