Theater VIDEO registratie

Een theater voorstelling met meerdere camera’s registreren komt steeds vaker voor. Voor TV uitzending, eigen distributie of promotie van de show op social media. Het fijne is zelfs dat een professionele theater video registratie binnen handbereik ligt.

Cameraregistratie onder live regie
Het beste resultaat in het registreren van cabaret, toneel of musical is te behalen onder live videoregie. Alle camera’s zijn onder controle van de regisseur en beeld technisch gecontroleerd op kleur en kwaliteit. Thuiskomen met dezelfde shots of sterk afwijkende camera’s is bij ons geen optie.

Optimale omstandigheden voor onze regiewagen
Een theater heeft doorgaans optimale omstandigheden voor een theater camera opname. Perfecte infrastructuur, voldoende stroom en een plek voor onze regiewagen. Kan niet beter!

Door onze snelle workflow en minimale bouw/breek inspanningen kunnen we efficient te werk gaan en toch maximale resultaten behalen. Onze regiewagen staat in het loading-dock of vlak naast het theater en alleen de camera’s hebben een plekje in de zaal nodig. Toi, toi, toi!

TARIEVEN

Bereken nu zelf een prijsindicatie op deze website!

Video-opnamen zijn een geweldige manier om theatervoorstellingen te documenteren en om ze met een groter publiek te delen.

Vijf tips om de video-opnamen van uw theatervoorstellingen te optimaliseren:
1. Maak gebruik van professionele uitrusting en diensten om de video-opnamen van de theatervoorstelling te maken. Dit kan helpen om de kwaliteit van de opnamen te verhogen en om ervoor te zorgen dat ze goed te bekijken zijn voor het publiek.

2. Zorg voor voldoende licht tijdens de opnamen. Dit kan helpen om de spelers en de setting goed te laten uitkomen op de video.

3. Maak gebruik van verschillende camera-opstellingen om interessante beelden te creëren en om het publiek een goed beeld te geven van wat er op het toneel gebeurt.

4. Werk samen met professionele audio-experts om ervoor te zorgen dat de geluiden tijdens de opnamen duidelijk te horen zijn. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

5. Zorg voor een goede briefing van het team. Hierdoor worden belangrijke momenten niet gemist en is de opname voorzien van alle mooie momenten.

OUDEJAARS

Ons best bekeken theater registratie is bekeken door maar liefst 2,8 miljoen kijkers: de oudejaarsconference.

 

STANDAARD SETUP THEATER

THEATER

N

4 Camera's op statief bemand

N

Extra mini camera's statisch

N

Audio inprikken of afgemixt

N

8 Wireless Intercoms Crew

N

2 55" TV voor afkijk backstage

N

Uitlichten van de studio

N

WiFi voorzieningen

REGIE

N

Regiewagen HD of 4K

N

Fiber infrastructuur naar zaal

N

8 Opname kanalen

N

8 Graphics kanalen

N

Audiomixing Dante

N

Intercom met video & zaal crew

N

Stroom backup tot 60 minuten

OP IEDERE LOCATIE INZETBAAR EN UITBREIDBAAR

Reviews

Livestreaming van fysiek evenement

Als communicatiemanager heb ik vaker samengewerkt met livestream bedrijven, maar ik ben blij dat ik nu Livestream Facilities heb gevonden. Waar veel AV-bedrijven het als aanvulling doen en tijdens de covid-19-pandemie zijn begonnen met streamen met doorgaans slechts wat technische kennis, is dit bedrijf volledig gericht op hoogwaardige livestreams, eigenlijk meer tv-uitzendingen. Dit is terug te zien in de productiemethode en het eindresultaat. Ze zijn professioneel, creatief en zijn proactief in full-service dienstverlening. Bedankt voor de samenwerking en tot snel!

Rutger

Communicatiemanager landelijke retailer

Online Event

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Livestream Facilities. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke livestream was alles vlekkeloos verlopen. De crew weet precies wat ze doen en hebben me op elk moment van het proces goed geïnformeerd en geholpen. Erg blij met de voorbereidende advies en hulp die ik heb gekregen. Ik ben geen expert op het gebied van livestreams, dus alle support was zeer welkom. Een betrouwbare en efficiënte partner en ik zou ze zeker opnieuw gebruiken voor toekomstige livestream-projecten.

Eva van der Laan

Eventmanager Corporate Events

Hybride Event

Crew heeft het uitstekend gedaan. Voor ons was het evenement, een groep van 600 collega’s digitaal met elkaar verbinden via een live-stream een uitdaging, want nog nooit eerder gedaan. Vanwege corona moesten we een alternatief vinden voor een fysieke bijeenkomst met interactieve sessies. De 600 medewerkers waren verdeeld over meerdere locaties (max 30 personen in één ruimte, weet u nog?) Alle locaties werden digitaal aan elkaar geknoopt. We hadden we een geweldige dag! Volgende keer wéér!

Frank Blom

Locatieprojectmanager, The Beach

Direct iemand spreken?

020 - 89 500 57

STUUR ONS EEN BERICHT

Warehouse & Office:
Nijkerk (HQ Warehouse)
Beverwijk (PickupPoint)
* Bezoek op afspraak 

KVK: 53701569
BTW: NL002237808B08

Postadres:
Romerkerkweg 2A
1942 EZ Beverwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0)20 89 500 57

E-mail:

Social Media: