OVER ONS & TECHNISCH

Over ons
Livestream Facilities produceert professionele meercamera livestreams voor de corporate en entertainment branche. Ons team werkt met de nieuwste broadcast technologien en kan hoogstaande producties garanderen.

Technische interesse? Wij vertellen graag hoe we het liefst te werk gaan!

Eigen apparatuur en wagenpark
Het grote voordeel binnen ons livestream bedrijf is dat we beschikking hebben over een volwaardige regiewagen, eigen materiaal en een hecht team. Het is vaak uitzonderlijk als wij extern moeten inhuren of buiten eigen kringen crew moeten inhuren. Natuurlijk komt dit wel eens voor bij grotere projecten.

Alle apparatuur is in eigen beheer en goed onderhouden. Overigens nauwelijks losse kisten en op locatie alles aan elkaar knopen: onze sets zijn volledig uitgerust en plug & play. Scheelt een hoop tijd en u dus geld!

Livestream Facilities FonQ
Broadcast Fiber Rack

Infrastructuur
Onze regiewagen is verbonden middels één glasvezel en één stroomkabel met de locatie. Alle camera’s, geluidskanalen, intercom en internet komt door deze kabel. Vanuit het lokale fiber-rack worden alle signalen uitgesplitst naar camera’s, microfoons en speakers. Relatief uniek!

Internet
Het liefst gebruiken we een bekabelde internetverbinding van de locatie. Is dit er niet? Onze regie is standaard uitgerust met 5G Bonding encoders en satelliet internet. Internet garantie, wel zo prettig!

 

Loveland Festival Livestream Regie
Loveland Festival Livestream Regie

Geluid
Geluid vinden we super belangrijk! Geen doffe microfoons, maar kraakhelder geluid. We doen er dan ook alles aan om dit op het hoogste niveau af te leveren. Kwalitatieve microfoons, zenders en eindprocessing zorgen ervoor dat de kijker (en luisteraar) niet continu aan de volumeknop hoeft te draaien. Bij een hybride event zit er een geluidstechnicus in de regiewagen èn in de zaal.

Video
Alle beelden komen binnen in onze regie. Hier worden alle camera’s in kleur gelijk gezet en technisch gemonitord. De regisseur schakelt de juiste camera’s en stuurt de camera operators aan voor de beste shots.

Green-Go Intercom

Opname
Standaard is onze regie uitgevoerd met 8 opname kanalen. Het is dus mogelijk om naast de uitzending ook een bron te recorden zonder overlays en alle camera’s apart. Op deze manier kan alles indien gewenst nog opnieuw gemonteerd worden.


Green-Go Intercom

Communicatie is belangrijk, zo ook binnen het complete team. Regisseur, geluidstechnicus, camera operators en floormanager. Iedere collega heeft een intercom post tot beschikking en staan in contact met elkaar. Bedraad of draadloos.

Iedere afdeling heeft zijn eigen werk kanaal. Zo heeft de regisseur geen last van het productionele team en andersom. En toch kunnen ze elkaar benaderen wanneer nodig. De floormanager en regisseur hebben de mogelijkheid om in de in-ear (oortje) van de host te praten.

TECHNISCHE SPECIFICATIE

LOCATIE

N

Camera's Full HD of 4K

N

Sennheiser Wireless Microfoons

N

Fiber Stageside 12x12 - 12G SDI

N

Fiber Camerarack 4K (12G)

N

Yamaha Tio Audio Stagerack

N

55" of 65" Televisies

N

WiFi voorzieningen

REGIE

N

Regiewagen HD of 4K

N

BMD ATEM Constellation

N

Fiber Truckside 12x12 - 12G SDI

N

Atomos Shogun Studio Recorder

N

CasparCG GFX Playout

N

2x Mac Mini

N

4x 19" Green-Go Intercom

N

Soundcraft Performer Mixer

N

Orban Optimod 5500 Audioprocessor

N

Satelliet & Bonded Internet

OP IEDERE LOCATIE INZETBAAR EN UITBREIDBAAR

BACKSTAGE

Bekijk deze ‘behind the scenes’ om een online event vanuit een ander perspectief te zien.

 

Reviews

Livestreaming van fysiek evenement

Als communicatiemanager heb ik vaker samengewerkt met livestream bedrijven, maar ik ben blij dat ik nu Livestream Facilities heb gevonden. Waar veel AV-bedrijven het als aanvulling doen en tijdens de covid-19-pandemie zijn begonnen met streamen met doorgaans slechts wat technische kennis, is dit bedrijf volledig gericht op hoogwaardige livestreams, eigenlijk meer tv-uitzendingen. Dit is terug te zien in de productiemethode en het eindresultaat. Ze zijn professioneel, creatief en zijn proactief in full-service dienstverlening. Bedankt voor de samenwerking en tot snel!

Rutger

Communicatiemanager landelijke retailer

Online Event

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Livestream Facilities. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke livestream was alles vlekkeloos verlopen. De crew weet precies wat ze doen en hebben me op elk moment van het proces goed geïnformeerd en geholpen. Erg blij met de voorbereidende advies en hulp die ik heb gekregen. Ik ben geen expert op het gebied van livestreams, dus alle support was zeer welkom. Een betrouwbare en efficiënte partner en ik zou ze zeker opnieuw gebruiken voor toekomstige livestream-projecten.

Eva van der Laan

Eventmanager Corporate Events

Hybride Event

Crew heeft het uitstekend gedaan. Voor ons was het evenement, een groep van 600 collega’s digitaal met elkaar verbinden via een live-stream een uitdaging, want nog nooit eerder gedaan. Vanwege corona moesten we een alternatief vinden voor een fysieke bijeenkomst met interactieve sessies. De 600 medewerkers waren verdeeld over meerdere locaties (max 30 personen in één ruimte, weet u nog?) Alle locaties werden digitaal aan elkaar geknoopt. We hadden we een geweldige dag! Volgende keer wéér!

Frank Blom

Locatieprojectmanager, The Beach

Direct iemand spreken?

020 - 89 500 57

STUUR ONS EEN BERICHT

Warehouse & Office:
Nijkerk (HQ Warehouse)
Beverwijk (PickupPoint)
* Bezoek op afspraak 

KVK: 53701569
BTW: NL002237808B08

Postadres:
Romerkerkweg 2A
1942 EZ Beverwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0)20 89 500 57

E-mail:

Social Media: