PROJECTEN

Music On Festival

Music On Festival

Voor het Music On Festival waren wij verantwoordelijk voor de complete cinematic meercamera registratie van twee stages tijdens dit meerdaagse festival in Amsterdam. Met onze regiewagen…

Lees meer
Livestream Talkshow

Livestream Talkshow

Met de Livestream Facilities regiewagen en camera’s stonden we voor het derde jaar bij het ROC Horizon College in Alkmaar.

Lees meer
Ik Heb Je Hart Nodig

Ik Heb Je Hart Nodig

Voor het jaarlijkse event als eerbetoon aan de zorgsector: “Ik Heb Je Hart Nodig” produceerden wij de livestream en TV-uitzending op Ziggo TV.

Lees meer
Zorg Voor Morgen

Zorg Voor Morgen

Een hybride livestream voor 4000 zorgmedewerkers: een kerstconcert en awardshow. Optredens van Suzan & Freek en Rolf Sanchez. Gepresenteerd door Eric Corton.

Lees meer
STER Focus Online Event

STER Focus Online Event

Voor de jaarlijkse STER bijeenkomst voor adverteerders mochten wij in opdracht van IDTV+ een online TV programma faciliteren vanuit Beeld & Geluid in Hilversum.
 In gesprek met gasten vanuit Ster en de NPO en een talkshow met Frits Spits.

Lees meer
Loveland Festival

Loveland Festival

Loveland is 25 jaar en vierde dit met het tweedaagse Loveland Festival. Alle 6 stages, 16 camera’s en 40 audio channel werden met fiber gekoppeld aan onze regiewagen en doorgezet naar de bijbehorende regie desk.

Lees meer

Reviews

Livestreaming van fysiek evenement

Als communicatiemanager heb ik vaker samengewerkt met livestream bedrijven, maar ik ben blij dat ik nu Livestream Facilities heb gevonden. Waar veel AV-bedrijven het als aanvulling doen en tijdens de covid-19-pandemie zijn begonnen met streamen met doorgaans slechts wat technische kennis, is dit bedrijf volledig gericht op hoogwaardige livestreams, eigenlijk meer tv-uitzendingen. Dit is terug te zien in de productiemethode en het eindresultaat. Ze zijn professioneel, creatief en zijn proactief in full-service dienstverlening. Bedankt voor de samenwerking en tot snel!

Rutger

Communicatiemanager landelijke retailer

Online Event

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Livestream Facilities. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke livestream was alles vlekkeloos verlopen. De crew weet precies wat ze doen en hebben me op elk moment van het proces goed geïnformeerd en geholpen. Erg blij met de voorbereidende advies en hulp die ik heb gekregen. Ik ben geen expert op het gebied van livestreams, dus alle support was zeer welkom. Een betrouwbare en efficiënte partner en ik zou ze zeker opnieuw gebruiken voor toekomstige livestream-projecten.

Eva van der Laan

Eventmanager Corporate Events

Hybride Event

Crew heeft het uitstekend gedaan. Voor ons was het evenement, een groep van 600 collega’s digitaal met elkaar verbinden via een live-stream een uitdaging, want nog nooit eerder gedaan. Vanwege corona moesten we een alternatief vinden voor een fysieke bijeenkomst met interactieve sessies. De 600 medewerkers waren verdeeld over meerdere locaties (max 30 personen in één ruimte, weet u nog?) Alle locaties werden digitaal aan elkaar geknoopt. We hadden we een geweldige dag! Volgende keer wéér!

Frank Blom

Locatieprojectmanager, The Beach

Direct iemand spreken?

020 - 89 500 57

STUUR ONS EEN BERICHT

Warehouse & Office:
Nijkerk (HQ Warehouse)
Beverwijk (PickupPoint)
* Bezoek op afspraak 

KVK: 53701569
BTW: NL002237808B08

Postadres:
Romerkerkweg 2A
1942 EZ Beverwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0)20 89 500 57

E-mail:

Social Media: