Livestream Diensten

Livestream TV Show

Hybride Events

Het beste van live en online: hybride events. Van een zakelijk congres livestream tot productlancering. Alleen cameraregistratie of inclusief licht, geluid en keynote techniek.

Fundis Awards

Online Events

Een online evenement organiseren op een bijzondere locatie of vanuit een studio? Wij bouwen iedere locatie om tot volwaardige TV studio. Uw sprekers komen niets te kort.

Livestream Netflix The Witcher

Special Events

Wij zijn ruim ervaren in bijzondere evenementen en hier volledig op ingericht. Live report bij een lancering, beurs interviews of festival livestream. Check!

Youp van T Hek - Korrel Zout Cameraregistratie

Theater Cameraregistratie

Een theater videoregistratie met meerdere camera's onder live regie. Met 2,8m kijkers is de oudejaarsconference ons best bekeken voorstelling.

Livestream Samsung Thuishaven Festifold

Live Event Techniek

Geen live uitzending maar wel onze technische expertise bij uw live event? Live event techniek in audio, video en presentatie middelen: full-service.

TNO Ensemble Livestream

Livestream Talkshow

Een livestream talkshow in een uniforme en herkenbare setting. Van interactief webinar tot discussieprogramma met specialisten. Maken wij van uw kantoor een TV studio?

Reviews

Livestreaming van fysiek evenement

Als communicatiemanager heb ik vaker samengewerkt met livestream bedrijven, maar ik ben blij dat ik nu Livestream Facilities heb gevonden. Waar veel AV-bedrijven het als aanvulling doen en tijdens de covid-19-pandemie zijn begonnen met streamen met doorgaans slechts wat technische kennis, is dit bedrijf volledig gericht op hoogwaardige livestreams, eigenlijk meer tv-uitzendingen. Dit is terug te zien in de productiemethode en het eindresultaat. Ze zijn professioneel, creatief en zijn proactief in full-service dienstverlening. Bedankt voor de samenwerking en tot snel!

Rutger

Communicatiemanager landelijke retailer

Online Event

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Livestream Facilities. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke livestream was alles vlekkeloos verlopen. De crew weet precies wat ze doen en hebben me op elk moment van het proces goed geïnformeerd en geholpen. Erg blij met de voorbereidende advies en hulp die ik heb gekregen. Ik ben geen expert op het gebied van livestreams, dus alle support was zeer welkom. Een betrouwbare en efficiënte partner en ik zou ze zeker opnieuw gebruiken voor toekomstige livestream-projecten.

Eva van der Laan

Eventmanager Corporate Events

Hybride Event

Crew heeft het uitstekend gedaan. Voor ons was het evenement, een groep van 600 collega’s digitaal met elkaar verbinden via een live-stream een uitdaging, want nog nooit eerder gedaan. Vanwege corona moesten we een alternatief vinden voor een fysieke bijeenkomst met interactieve sessies. De 600 medewerkers waren verdeeld over meerdere locaties (max 30 personen in één ruimte, weet u nog?) Alle locaties werden digitaal aan elkaar geknoopt. We hadden we een geweldige dag! Volgende keer wéér!

Frank Blom

Locatieprojectmanager, The Beach

Direct iemand spreken?

020 - 89 500 57

STUUR ONS EEN BERICHT

Warehouse & Office:
Nijkerk (HQ Warehouse)
Beverwijk (PickupPoint)
* Bezoek op afspraak 

KVK: 53701569
BTW: NL002237808B08

Postadres:
Romerkerkweg 2A
1942 EZ Beverwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0)20 89 500 57

E-mail:

Social Media: