SPECIAL EVENTS

Niets is ons te gek! Een unieke merkactivatie, reportage, festival of live vanuit een helikopter. We hebben het allemaal gedaan. Komt u met iets unieks? 

Technisch flexibel en bedrijfszeker
Livestreaming kan een krachtig marketingmiddel zijn voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar manieren om hun boodschap te communiceren en te delen met een groot online publiek. Er zijn tal van gelegenheden waarbij livestreaming een effectief marketingtool kan zijn.

 

Livestream Multiview

Kleurt u graag buiten de lijntjes?
Geen standaard hybride of online event? Dan zijn wij uw partner! Een aantal type uitzendingen die wij reeds hebben geproduceerd:

  • Rode loper show: Het livestreamen van een rode loper show kan helpen om de opwinding en het gevoel van exclusiviteit van een evenement te versterken, door het publiek de kans te geven om een exclusieve preview te geven.

  • Productlancering: Een productlancering livestreamen kan helpen om de opwinding te verhogen rondom een bepaald product. Daarnaast kan het ook goed werken om zakelijke inkopers of personeel ondersteuning te bieden voordat het grote publiek met vragen komt.

  • Winkelopening: Grand opening! 

  • Tewaterlating : Een spectaculaire tewaterlating van een superjacht of schip. De koper(s) in het buitenland kunnen hun aanwinst bewonderen zonder te hoeven reizen.
  • Vanuit een helikopter of drone: livestreamen van dronebeelden zijn populairder dan ooit!

LIVE REPORT

Live reportage vanaf een live event met twee mobiele camera teams. Dit deden wij voor Netflix bij de lancering van The Witcher. Bekende influencers werden meegenomen in een ware experience.

 

Reviews

Livestreaming van fysiek evenement

Als communicatiemanager heb ik vaker samengewerkt met livestream bedrijven, maar ik ben blij dat ik nu Livestream Facilities heb gevonden. Waar veel AV-bedrijven het als aanvulling doen en tijdens de covid-19-pandemie zijn begonnen met streamen met doorgaans slechts wat technische kennis, is dit bedrijf volledig gericht op hoogwaardige livestreams, eigenlijk meer tv-uitzendingen. Dit is terug te zien in de productiemethode en het eindresultaat. Ze zijn professioneel, creatief en zijn proactief in full-service dienstverlening. Bedankt voor de samenwerking en tot snel!

Rutger

Communicatiemanager landelijke retailer

Online Event

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Livestream Facilities. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke livestream was alles vlekkeloos verlopen. De crew weet precies wat ze doen en hebben me op elk moment van het proces goed geïnformeerd en geholpen. Erg blij met de voorbereidende advies en hulp die ik heb gekregen. Ik ben geen expert op het gebied van livestreams, dus alle support was zeer welkom. Een betrouwbare en efficiënte partner en ik zou ze zeker opnieuw gebruiken voor toekomstige livestream-projecten.

Eva van der Laan

Eventmanager Corporate Events

Hybride Event

Crew heeft het uitstekend gedaan. Voor ons was het evenement, een groep van 600 collega’s digitaal met elkaar verbinden via een live-stream een uitdaging, want nog nooit eerder gedaan. Vanwege corona moesten we een alternatief vinden voor een fysieke bijeenkomst met interactieve sessies. De 600 medewerkers waren verdeeld over meerdere locaties (max 30 personen in één ruimte, weet u nog?) Alle locaties werden digitaal aan elkaar geknoopt. We hadden we een geweldige dag! Volgende keer wéér!

Frank Blom

Locatieprojectmanager, The Beach

Direct iemand spreken?

020 - 89 500 57

STUUR ONS EEN BERICHT

Warehouse & Office:
Nijkerk (HQ Warehouse)
Beverwijk (PickupPoint)
* Bezoek op afspraak 

KVK: 53701569
BTW: NL002237808B08

Postadres:
Romerkerkweg 2A
1942 EZ Beverwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0)20 89 500 57

E-mail:

Social Media: