LIVESTREAM TALKSHOW

Een talkshow livestream is een manier om een inhoudelijk vraaggesprek te laten plaatsvinden via een live videostream op het internet. De deelnemers kunnen het evenement volgen op een computer, laptop, tablet of smartphone vanaf elke locatie met een internetverbinding.

Dit maakt het mogelijk om een groot publiek te bereiken zonder dat deelnemers hoeven te reizen of te verblijven om deel te nemen aan het evenement.

Waarom zou ik kiezen voor een talkshow livestream
Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een talkshow livestream. Het kan kosten te besparen, aangezien kijkers niet hoeven te reizen om deel te nemen aan het event. Bovendien kan het ook helpen om het bereik van de inhoud te vergroten, omdat mensen die niet in staat zijn om fysiek aanwezig te zijn toch kunnen deelnemen via de videostream. Natuurlijk zijn een beperkt aantal gasten op locatie altijd welkom!

 

TNO Ensemble Livestream

Een livestream talkshow is mogelijk op iedere locatie
Bij onze livestreaming diensten hebben we de mogelijkheid om te streamen vanuit elke locatie naar keuze. Dit betekent dat we kunnen streamen vanuit uw kantoor, maar ook vanuit een unieke en spectaculaire locatie.

Onze professionele audio- en videotechnici zijn uitgerust met de juiste apparatuur om vanuit elke omgeving een hoogwaardige livestream te garanderen. We hebben ook een uitgebreid netwerk van partners waarmee we samenwerken om te zorgen dat we toegang hebben tot de beste locaties voor elk evenement.

Of u nu een kleinschalig talkshow wilt organiseren op het kantoor van uw bedrijf of een grootschalig talkshow event op een unieke locatie, wij hebben de middelen en expertise om het voor u te organiseren. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen en om te zien hoe we uw volgende livestream kunnen verzorgen op elke gewenste locatie.

Livestream Supersource

Beelden zeggen meer dan woorden
Het gebruik van Powerpoint of Keynote tijdens een talkshow kan helpen om de presentatie professioneel en aantrekkelijk te maken, met behulp van visuele hulpmiddelen zoals afbeeldingen, video’s en animaties.

Het kan het helpen om de aandacht van het publiek te behouden. Bovendien kan het ook helpen om de boodschap van de talkshow duidelijker over te brengen, aangezien afbeeldingen en video’s vaak beter zijn in staat om complexe informatie te verduidelijken dan alleen tekst.

 

TALKSHOW

Hoe wij een talkshow produceren? Het resultaat is te zien in deze video. De live uitzending was fysiek bij te wonen en was op de locatie van onze klant midden in Den Haag.

 

STANDAARD SETUP TALKSHOW

STUDIO
N

4 Camera's op statief bemand

N

8 Wireless Microfoons

N

2 In-Ear Monitors voor hosts

N

8 Wireless Intercoms Crew

N

2 65" TV voor keynote/afkijk

N

Uitlichten van de studio

N

Interactie Slido / Mentimeter

N

WiFi voorzieningen

N

Floormanager

REGIE

N

Regiewagen HD of 4K

N

Fiber infrastructuur naar studio

N

8 Opname kanalen

N

8 Graphics kanalen

N

Audiomixing Dante

N

Inbellen via Zoom & Teams

N

Intercom met studio

N

Stroom backup tot 60 minuten

N

Satelliet & Bonded Internet

KIJKER

N

Private Online Platform

N

Personaliseren landingspagina

N

Desktop en mobiel beschikbaar

N

Beveiligd inloggen

N

Interactief deelnemen

N

E-Mail en SMS reminders

N

Technische briefing

N

Registratie deelname vooraf

N

Helpdesk

OP IEDERE LOCATIE INZETBAAR

Livestream Platform

LIVE PLATFORM

Het door onszelf ontwikkelde livestream platform is ontwikkeld een standaard voorzien van functies die door onze klanten zijn aangevraagd. Vooraf aanmelden, terugkijken, interactie, wayfinders, schakelbaar naar verschillende zalen. Het zit er in!

Reviews

Livestreaming van fysiek evenement

Als communicatiemanager heb ik vaker samengewerkt met livestream bedrijven, maar ik ben blij dat ik nu Livestream Facilities heb gevonden. Waar veel AV-bedrijven het als aanvulling doen en tijdens de covid-19-pandemie zijn begonnen met streamen met doorgaans slechts wat technische kennis, is dit bedrijf volledig gericht op hoogwaardige livestreams, eigenlijk meer tv-uitzendingen. Dit is terug te zien in de productiemethode en het eindresultaat. Ze zijn professioneel, creatief en zijn proactief in full-service dienstverlening. Bedankt voor de samenwerking en tot snel!

Rutger

Communicatiemanager landelijke retailer

Online Event

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Livestream Facilities. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke livestream was alles vlekkeloos verlopen. De crew weet precies wat ze doen en hebben me op elk moment van het proces goed geïnformeerd en geholpen. Erg blij met de voorbereidende advies en hulp die ik heb gekregen. Ik ben geen expert op het gebied van livestreams, dus alle support was zeer welkom. Een betrouwbare en efficiënte partner en ik zou ze zeker opnieuw gebruiken voor toekomstige livestream-projecten.

Eva van der Laan

Eventmanager Corporate Events

Hybride Event

Crew heeft het uitstekend gedaan. Voor ons was het evenement, een groep van 600 collega’s digitaal met elkaar verbinden via een live-stream een uitdaging, want nog nooit eerder gedaan. Vanwege corona moesten we een alternatief vinden voor een fysieke bijeenkomst met interactieve sessies. De 600 medewerkers waren verdeeld over meerdere locaties (max 30 personen in één ruimte, weet u nog?) Alle locaties werden digitaal aan elkaar geknoopt. We hadden we een geweldige dag! Volgende keer wéér!

Frank Blom

Locatieprojectmanager, The Beach

Direct iemand spreken?

020 - 89 500 57

STUUR ONS EEN BERICHT

Warehouse & Office:
Nijkerk (HQ Warehouse)
Beverwijk (PickupPoint)
* Bezoek op afspraak 

KVK: 53701569
BTW: NL002237808B08

Postadres:
Romerkerkweg 2A
1942 EZ Beverwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0)20 89 500 57

E-mail:

Social Media: