Ik Heb Je Hart Nodig

Voor het jaarlijkse evenement “Ik Heb Je Hart Nodig” produceerden wij dit jaar samen met Vinke Vision de livestream en TV-uitzending op Ziggo TV. Het event is een eerbetoon aan de toewijding, het doorzettingsvermogen en de liefde van de zorgsector.

De uitzending heeft ervoor gezorgd dat zorgmedewerkers die niet aanwezig konden zijn, toch het gevoel hadden dat ze erbij waren. We hebben gestreefd naar een naadloze overdracht van de energie van het evenement, zodat elke kijker een onvergetelijke ervaring kon beleven.

Ik Heb Je Hart Nodig

Inhoudelijk:
Het programma bestond uit een combinatie van eerder opgenomen achtergrondverhalen en de live registratie vanuit Harderwijk. Met een scala aan optredens, waaronder de shows van Speelman & Speelman en Roel van Velzen, was het een dag vol emotie, passie en verbinding.

Bij deze uitzending werden 5 camera’s ingezet. Waaronder een 9 meter crane en roaming ENG team voor live presentaties en interviews op het terrein. Daarnaast was alles goed te volgen op de LED-schermen. Om alles overzichtelijk te laten verlopen werd de showregie en TV-regie van elkaar gescheiden en op geselecteerde momenten weer bij elkaar gebracht.

DETAILS

  • Regiewagen + Materiaalwagen + Portacabin
  • 5 Live Camera’s
  • ENG Team voor live interviews
  • 11 Wireless Intercom Beltpacks, 8x bedraad
  • Seperate en gekoppelde Showregie & TV Regie
  • Livestreaming integrale programma
  • TV Uitzending op Ziggo Kanaal 13
  • Pre-Recordings & Video replay’s
  • Aansturing LED-schermen
  • Volledige technische TV productie

Reviews

Livestreaming van fysiek evenement

Als communicatiemanager heb ik vaker samengewerkt met livestream bedrijven, maar ik ben blij dat ik nu Livestream Facilities heb gevonden. Waar veel AV-bedrijven het als aanvulling doen en tijdens de covid-19-pandemie zijn begonnen met streamen met doorgaans slechts wat technische kennis, is dit bedrijf volledig gericht op hoogwaardige livestreams, eigenlijk meer tv-uitzendingen. Dit is terug te zien in de productiemethode en het eindresultaat. Ze zijn professioneel, creatief en zijn proactief in full-service dienstverlening. Bedankt voor de samenwerking en tot snel!

Rutger

Communicatiemanager landelijke retailer

Online Event

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Livestream Facilities. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke livestream was alles vlekkeloos verlopen. De crew weet precies wat ze doen en hebben me op elk moment van het proces goed geïnformeerd en geholpen. Erg blij met de voorbereidende advies en hulp die ik heb gekregen. Ik ben geen expert op het gebied van livestreams, dus alle support was zeer welkom. Een betrouwbare en efficiënte partner en ik zou ze zeker opnieuw gebruiken voor toekomstige livestream-projecten.

Eva van der Laan

Eventmanager Corporate Events

Hybride Event

Crew heeft het uitstekend gedaan. Voor ons was het evenement, een groep van 600 collega’s digitaal met elkaar verbinden via een live-stream een uitdaging, want nog nooit eerder gedaan. Vanwege corona moesten we een alternatief vinden voor een fysieke bijeenkomst met interactieve sessies. De 600 medewerkers waren verdeeld over meerdere locaties (max 30 personen in één ruimte, weet u nog?) Alle locaties werden digitaal aan elkaar geknoopt. We hadden we een geweldige dag! Volgende keer wéér!

Frank Blom

Locatieprojectmanager, The Beach

Direct iemand spreken?

020 - 89 500 57

STUUR ONS EEN BERICHT

Warehouse & Office:
Nijkerk (HQ Warehouse)
Beverwijk (PickupPoint)
* Bezoek op afspraak 

KVK: 53701569
BTW: NL002237808B08

Postadres:
Romerkerkweg 2A
1942 EZ Beverwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0)20 89 500 57

E-mail:

Social Media: