STER Focus  

Voor de jaarlijkse Ster-adverteersbijeenkomst mochten wij in opdracht van IDTV+ een online TV programma faciliteren vanuit Beeld & Geluid in Hilversum.


Presentatrice Shay Kreuger ging aan tafel in gesprek met gasten vanuit Ster en de NPO, en gaf tussen de verschillende items het woord aan doorgewinterd presentatietalent Frits Spits voor De Taalster, met als gasten columnist Aaf Brandt Corstius en FunX-talent Tannaz Hajeby. Dankzij dit intermezzo bleef het geheel behalve informatief voor de doelgroep ook toegankelijk.

Livestream Facilities was hierbij verantwoordelijk voor de beeldregistratie, licht en geluid en ondersteunde IDTV+ met technische faciliteiten.

Foto’s: Ridderhof Photography

STER Focus Livestream

DETAILS

  • Regiewagen + Materiaalwagen
  • 3 Live Camera’s
  • 8 Wireless Headsets, 3 Handheld Microfoons
  • 3 Wireless Intercom Beltpacks
  • 2 Settings: Staand & Talkshow met Frits Spits
  • Video instarts & keynote
  • Aansturing decorschermen
  • Volledige technische productie

 

Reviews

Livestreaming van fysiek evenement

Als communicatiemanager heb ik vaker samengewerkt met livestream bedrijven, maar ik ben blij dat ik nu Livestream Facilities heb gevonden. Waar veel AV-bedrijven het als aanvulling doen en tijdens de covid-19-pandemie zijn begonnen met streamen met doorgaans slechts wat technische kennis, is dit bedrijf volledig gericht op hoogwaardige livestreams, eigenlijk meer tv-uitzendingen. Dit is terug te zien in de productiemethode en het eindresultaat. Ze zijn professioneel, creatief en zijn proactief in full-service dienstverlening. Bedankt voor de samenwerking en tot snel!

Rutger

Communicatiemanager landelijke retailer

Online Event

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Livestream Facilities. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke livestream was alles vlekkeloos verlopen. De crew weet precies wat ze doen en hebben me op elk moment van het proces goed geïnformeerd en geholpen. Erg blij met de voorbereidende advies en hulp die ik heb gekregen. Ik ben geen expert op het gebied van livestreams, dus alle support was zeer welkom. Een betrouwbare en efficiënte partner en ik zou ze zeker opnieuw gebruiken voor toekomstige livestream-projecten.

Eva van der Laan

Eventmanager Corporate Events

Hybride Event

Crew heeft het uitstekend gedaan. Voor ons was het evenement, een groep van 600 collega’s digitaal met elkaar verbinden via een live-stream een uitdaging, want nog nooit eerder gedaan. Vanwege corona moesten we een alternatief vinden voor een fysieke bijeenkomst met interactieve sessies. De 600 medewerkers waren verdeeld over meerdere locaties (max 30 personen in één ruimte, weet u nog?) Alle locaties werden digitaal aan elkaar geknoopt. We hadden we een geweldige dag! Volgende keer wéér!

Frank Blom

Locatieprojectmanager, The Beach

Direct iemand spreken?

020 - 89 500 57

STUUR ONS EEN BERICHT

Warehouse & Office:
Nijkerk (HQ Warehouse)
Beverwijk (PickupPoint)
* Bezoek op afspraak 

KVK: 53701569
BTW: NL002237808B08

Postadres:
Romerkerkweg 2A
1942 EZ Beverwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0)20 89 500 57

E-mail:

Social Media: