Zorg Voor Morgen

Door Idtv+ werden wij in 2020 benaderd voor het mogelijk maken van een livestream voor 4000 werknemers in de zorgsector voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De productiemaatschappij zocht naar een oplossing om hun reeds lopende campagne door te zetten tijdens de pandemie.

Livestream Facilities was in beide evenementen verantwoordelijk voor de technische faciliteiten waaronder licht, geluid, video en hybride event livestream. Kijkers konden interactief deelnemen via het privé livestream platform en gemeten resultaten werden zichtbaar gemaakt voor onze klant. Benieuwd naar het resultaat? Hieronder is een video impressie te zien en technische specificaties.

Suzan en Freek - HartNodig

2020: Het #hartnodig-kerstconcert

Omdat het eerste deel van hun campagne met een magazine tijdens de corona-uitbraak in maart verscheen, is er direct actie ondernomen om het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken. Daarmee werd een nieuwe campagne geboren: #hartnodig.

Het concept werd dermate goed ontvangen dat het in december 2020 leidde tot het #hartnodig-kerstconcert, dat alle medewerkers via een livestream konden volgen. Met een optreden van Suzan & Freek, een speech van de CEO, jaaroverzichtvideo’s en ingestuurde dankwoorden van leidinggevenden en collega’s.

2021: De Zorg voor Morgen Awards

Omdat de resultaten aantoonden dat de evenementen van Idtv+ een aanzienlijk versterkend effect hadden op de campagne, werd er dit jaar een bijeenkomst georganiseerd waarin de medewerkers na twee zware jaren én in het kader van een innovatieve en positieve blik op de toekomst op een welverdiend podium werden gezet: de Zorg voor Morgen Awards.

De jury onder leiding van politica Liane den Haan koos vervolgens de prijswinnaars, die hun award ontvingen tijdens een show gepresenteerd door Eric Corton, met een optreden van Rolf Sanchez.

Ook dit jaar was het evenement live te volgen via een livestream, zodat de Zorg voor Morgen-campagne plaatsvond in elke huiskamer.

Livestream Awards

DETAILS

  • Regiewagen + Materiaalwagen
  • 4 Live Camera’s
  • 8 Wireless Headsets, 2 Handheld Microfoons
  • 6 Wireless Intercom Beltpacks
  • 4 65″ Decor en afkijk schermen
  • Private livestream platform met interactieve module
  • Geluidsversterking en lichtontwerp show
  • Video instarts & keynote
  • Aansturing decorschermen
  • Volledige technische productie

 

Reviews

Livestreaming van fysiek evenement

Als communicatiemanager heb ik vaker samengewerkt met livestream bedrijven, maar ik ben blij dat ik nu Livestream Facilities heb gevonden. Waar veel AV-bedrijven het als aanvulling doen en tijdens de covid-19-pandemie zijn begonnen met streamen met doorgaans slechts wat technische kennis, is dit bedrijf volledig gericht op hoogwaardige livestreams, eigenlijk meer tv-uitzendingen. Dit is terug te zien in de productiemethode en het eindresultaat. Ze zijn professioneel, creatief en zijn proactief in full-service dienstverlening. Bedankt voor de samenwerking en tot snel!

Rutger

Communicatiemanager landelijke retailer

Online Event

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Livestream Facilities. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke livestream was alles vlekkeloos verlopen. De crew weet precies wat ze doen en hebben me op elk moment van het proces goed geïnformeerd en geholpen. Erg blij met de voorbereidende advies en hulp die ik heb gekregen. Ik ben geen expert op het gebied van livestreams, dus alle support was zeer welkom. Een betrouwbare en efficiënte partner en ik zou ze zeker opnieuw gebruiken voor toekomstige livestream-projecten.

Eva van der Laan

Eventmanager Corporate Events

Hybride Event

Crew heeft het uitstekend gedaan. Voor ons was het evenement, een groep van 600 collega’s digitaal met elkaar verbinden via een live-stream een uitdaging, want nog nooit eerder gedaan. Vanwege corona moesten we een alternatief vinden voor een fysieke bijeenkomst met interactieve sessies. De 600 medewerkers waren verdeeld over meerdere locaties (max 30 personen in één ruimte, weet u nog?) Alle locaties werden digitaal aan elkaar geknoopt. We hadden we een geweldige dag! Volgende keer wéér!

Frank Blom

Locatieprojectmanager, The Beach

Direct iemand spreken?

020 - 89 500 57

STUUR ONS EEN BERICHT

Warehouse & Office:
Nijkerk (HQ Warehouse)
Beverwijk (PickupPoint)
* Bezoek op afspraak 

KVK: 53701569
BTW: NL002237808B08

Postadres:
Romerkerkweg 2A
1942 EZ Beverwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0)20 89 500 57

E-mail:

Social Media: