Uitvaart Livestream

Onzichtbaar en discreet
Vrijwel onzichtbaar voor uw gasten, onze diensten voor een uitvaart livestream. Professionele ontzorging en discreet in dienstverlening. Op verzoek kunnen wij beeldmateriaal als voorbeeld toesturen.

Professionals in het verzorgen van livestreams
Onze livestream diensten in de uitvaartbranche verzorgen wij full-service. Korte lijnen, direct contact en in begrijpbare taal. Direct na ons eerste contactmoment gaan wij aan het werk. Wij zijn ook in de avond en in het weekend bereikbaar via e-mail, telefoon of chat.

Op iedere locatie inzetbaar en zelfvoorzienend
Vanuit een uitvaartcentrum, kerk of op een bijzondere locatie: wij kunnen vanaf iedere locatie een uitvaart livestreamen. Door inzet van onze regiewagen kunnen wij in zeer beperkte tijd de uitvaart online beschikbaar maken. Dit is ideaal als de locatie maar beperkte beschikbaarheid heeft.

Regiewagen Livestream

Wat kost een uitvaart livestream?
De kosten voor een uitvaart livestream zijn gemiddeld tussen €1700,- en €2500,- en is afhankelijk van de locatie. Deze speciale pakketprijs omvat alle kosten voor een professionele livestream waarbij wij niets aan het toeval overlaten.

Doorgaans zijn wij iets prijziger dan andere aanbieders. Dit komt door onze high-end televisie werkwijze. Bij ons geen computers die kunnen vastlopen, alleen hardware die grote televisie producenten ook gebruiken. Dit verschil is merkbaar in beeld en geluidskwaliteit, maar ook in de stabiliteit van de internetverbinding. Wist u trouwens dat wij alleen camera’s in de zaal hoeven te plaatsen?

Onze werkwijze in het livestreamen bij een uitvaart
Ons speciale tarief voor uitvaarten bevat een opzet waarbij het onderstaande standaard is en op verzoek kan worden uitgebreid.
– Regiewagen
– Twee (bemande) camera’s
– Schakeltechnicus / Geluidstechnicus
– Full HD opname
– Livestream Platform (afgeschermd)
– Foto’s en Video’s tonen in livestream en aanwezige beeldschermen
– Microfoons plaatsing voor livestream
* Aanvullend kunt u een beroep op ons doen voor geluidsversterking en TV-schermen. Ook is het mogelijk om een live camera mee te laten gaan naar de teraardebestelling.

Onze high-end dienstverlening
Graag laten wij u kennis maken met onze overige dienstverlening. Wij zijn professionals op het gebied van corporate livestreaming.Ook in publieksevenementen zijn wij niet onbekend.

Wij hebben gekozen voor uitbreiding in onze dienstverlening om ook in een minder commerciële setting onze bijdrage te kunnen doen aan dankbare producties. Hierdoor kunt u altijd rekenen op onze expertise.

Om onze kwaliteiten en projecten goed te kunnen beoordelen kunt u de overige pagina’s bezoeken voor een goed beeld van ons bedrijf. 

 

Livestream Facilities

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Reviews

Livestreaming van fysiek evenement

Als communicatiemanager heb ik vaker samengewerkt met livestream bedrijven, maar ik ben blij dat ik nu Livestream Facilities heb gevonden. Waar veel AV-bedrijven het als aanvulling doen en tijdens de covid-19-pandemie zijn begonnen met streamen met doorgaans slechts wat technische kennis, is dit bedrijf volledig gericht op hoogwaardige livestreams, eigenlijk meer tv-uitzendingen. Dit is terug te zien in de productiemethode en het eindresultaat. Ze zijn professioneel, creatief en zijn proactief in full-service dienstverlening. Bedankt voor de samenwerking en tot snel!

Rutger

Communicatiemanager landelijke retailer

Online Event

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Livestream Facilities. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke livestream was alles vlekkeloos verlopen. De crew weet precies wat ze doen en hebben me op elk moment van het proces goed geïnformeerd en geholpen. Erg blij met de voorbereidende advies en hulp die ik heb gekregen. Ik ben geen expert op het gebied van livestreams, dus alle support was zeer welkom. Een betrouwbare en efficiënte partner en ik zou ze zeker opnieuw gebruiken voor toekomstige livestream-projecten.

Eva van der Laan

Eventmanager Corporate Events

Hybride Event

Crew heeft het uitstekend gedaan. Voor ons was het evenement, een groep van 600 collega’s digitaal met elkaar verbinden via een live-stream een uitdaging, want nog nooit eerder gedaan. Vanwege corona moesten we een alternatief vinden voor een fysieke bijeenkomst met interactieve sessies. De 600 medewerkers waren verdeeld over meerdere locaties (max 30 personen in één ruimte, weet u nog?) Alle locaties werden digitaal aan elkaar geknoopt. We hadden we een geweldige dag! Volgende keer wéér!

Frank Blom

Locatieprojectmanager, The Beach

Direct iemand spreken?

020 - 89 500 57

STUUR ONS EEN BERICHT

Warehouse & Office:
Nijkerk (HQ Warehouse)
Beverwijk (PickupPoint)
* Bezoek op afspraak 

KVK: 53701569
BTW: NL002237808B08

Postadres:
Romerkerkweg 2A
1942 EZ Beverwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0)20 89 500 57

E-mail:

Social Media: